Hoppa till huvudinnehållet

Utklassningssiffror i förlusten mot tabelltvåan för Eskilsäter

Publicerad:

Eskilsäters IF stötte på riktigt tufft motstånd, och en tung förlust, i helgens match då man ställdes mot tabelltvåan Mangskog. Matchen slutade med hela 10-0 till hemmalaget.

Matchens första mål kom redan efter 4 minuters spel - ett frisparksmål. Fyra minuter senare kom nästa mål och det stod 2-0 till Mangskog. Eskilsäter fick en riktigt tuff start på matchen.

Hemmalaget fortsatte att köra på, och i matchminut 24 utökade man ledningen till 3-0. Även 4-0 och 5-0 skulle komma innan det blåstes för halvtid. Så bara efter halva matchen spelad hade EIF redan 5-0 i baken.

Andra halvlek började dock inte bättre än den första, och det skulle komma att ramla in lika många mål i denna halva. Efter fyra minuter satt 6-0, och strax därefter även 7-0 och 8-0. Avslutningsvis kom 9-0 och 10-0 i matchminut 72 och 74. Därefter spelades matchen av och slutresultatet kunde skrivas till utklassningssiffrorna 10-0 till tabelltvåan - med tre stycken tremålsskyttar.

Eskilsäter spelar sin nästa match den 16 september, hemma mot Grums IK 2. Och med tre matcher kvar ligger man riktigt illa till - på en sistaplats med tre poäng upp till laget ovanför. Dock har man en match mindre spelad än laget på niondeplatsen.

Mangskogs SK - Eskilsäters IF (10-0)

4’ 1-0 Abid Salehi, frisparksmål

8’ 2-0 Magnus Wästlund, nickmål

24’ 3-0 Magnus Wästlund

30’ 4-0 Axel Hellman

40’ 5-0 Andreas Zetterström

49’ 6-0 Andreas Zetterström

56’ 7-0 Magnus Wästlund

65’ 8-0 Andreas Zetterström

72’ 9-0 Axel Hellman

74’ 10-0 Axel Hellman

Artikeltaggar

Eskilsäters IFFotbollMangskogMangskogs SK

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.