Hoppa till huvudinnehållet

Vill ha uppsamlingsplats för tyger

Publicerad:
Foto: Anna Dybdorf

Det borde finnas en uppsamlingsplats för tyger i Säffle. Det tycker en medborgare som nu lämnat in ett förslag till kommunen.

Tanken med att ha en uppsamlingsplats för tyg där man till exempel kan lämna in trasiga kläder är att fiber i tyget ska kunna återvinnas istället för att hamna i en allmän uppsamling till förbränning. Förslaget har skickats till teknik- och fritidsförvaltningen för beredning och beslut.

Artikeltaggar

BeslutKläderPolitikSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.