Hoppa till huvudinnehållet

Tagna beslut följs inte – skapar oro hos brukaren

Publicerad:
Foto: Stina Stjernkvist/TT

Socialnämnden i Säffle har gjort en lex Sarah-anmälan till Inspektionen för vård och omsorg, IVO. Anmälan gäller att personal inte följer tagna beslut, vilket skapar oro hos brukaren.

I anmälan står det att personal på ett boende inte följer tagna beslut och frångår brukarens rutiner. Detta är något som skapar oro och försämrat mående hos brukaren. Det framgår i anmälan att åtgärder vidtagits för att förhindra att samma sak händer igen.

Artikeltaggar

InspektionerIvoOmsorgSäffleVårdVård och omsorg

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.