Hoppa till huvudinnehållet

Utveckling av vikingacentret ska utredas

Publicerad:
Arkivbild. Utvecklingen av Värmlands Vikingacenter ska utredas.
Arkivbild. Utvecklingen av Värmlands Vikingacenter ska utredas. Foto: Robin Widing

Turismen kring Värmlands Vikingacenter i Nysäter ska utredas. Det är kommunens näringslivsenhet som har fått i uppdrag att tillsammans med föreningen Vikingaleden och vikingabyn Gladhem utreda hur kommunen kan bistå i arbetet med att utveckla besöksmålet.

Det var i maj förra året som Mattias Gyllensteen Söderström skrev en motion om att man ska utreda turismen kring vikingacentret. Ärendet togs upp på kommunfullmäktiges förra möte och motionen anses nu vara besvarad.

Artikeltaggar

KommunfullmäktigeNysäterSamhälle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.