Hoppa till huvudinnehållet

Gillberga kryssade på bortaplan mot Gunnarskog/Bortan

Publicerad:
Gunnarskog/Bortan spelade lika mot Gillberga FF
Gunnarskog/Bortan spelade lika mot Gillberga FF

Hemmalaget Gunnarskog/Bortan och Gillberga tog en poäng var i mötet i division 6 Värmland västra herr i fotboll. Matchen slutade 1-1 (1-1).

Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman om matchen:

– En mycket viktig poäng i bottenstriden för oss, men vi är det bättre laget i matchen och vi borde vunnit denna match efter att bland annat domaren blåst för straff då situationen såg ut att vara utanför straffområdet plus att vi bränner 3 jätteläge ifrån cirka 5 meter ifrån mållinjen. Jag förstår inte hur vi klarar att bränna så många målchanser varenda match. Gillberga är blekare idag emot sist vi mötte de och tycker inte att de skapar jättemycket idag, vi har bra kontroll på matchen tyckte jag. Nu har vi 4 poäng ner till nedflyttningsstrecket med 2 matcher kvar. Så nu har vi satt lite press på Eskilsäter i avslutningen. Roligt också för Sam Reordan att få göra målet idag. En ung duktig spelare. Idag får hela laget beröm för en bra genomförd match med lite extra plus till Erik Hult Andersson och Martin Teodorsson.

Målskyttar blev Gunnarskog/Bortans Samuel Reardon och Gillbergas Fredrik Alm.

Gunnarskog/Bortan har en seger, en oavgjord och tre förluster och 4–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Gillberga har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 5–9 i målskillnad.

Resultatet innebär att Gunnarskog/Bortan ligger kvar på nionde plats och Gillberga på tredje plats i tabellen.

Nästa motstånd för Gillberga är Grums 2. Lagen möts lördag 23 september 16.00 på Gillbergavallen.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollGillberga FFGunnarskog/BortanGunnevi

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.