Hoppa till huvudinnehållet

Svanskog vann enkelt hemma mot IFK Ås

Publicerad:
Svanskogs IF vann mot IFK Ås
Svanskogs IF vann mot IFK Ås

Det blev en klar seger för Svanskog mot IFK Ås hemma i division 6 Värmland västra herr i fotboll. Matchen slutade 5-0 (3-0). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som IFK Ås vann med 5-2.

– Rättvis vinst för Svanskog. 5-0 är i underkant. Vi skapar massor och har nog 80/20 i bollinnehav. Bra prestation överlag med extra plus till Sebastian Dahlberg som skänker trygghet till laget och dessutom gör 2 fina mål, tyckte Svanskogs tränare Patric Rådberg, efter matchen.

Därmed har Svanskog fyra raka segrar på hemmaplan.

Sebastian Dahlberg gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Mattias Lindgren, Robin Reuter och Jacob Wolfbrandt.

Svanskog stannar därmed på sjunde plats, och IFK Ås på sjätte plats, i tabellen.

Svanskog tar sig an Mangskog i nästa match borta lördag 23 september 16.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollIFK ÅsSvanevallenSvanskogs IF

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.