Hoppa till huvudinnehållet

Storvinst för VSK 2 - sju mål mot två

Publicerad:

Värmlandsbro SK 2 ställdes under söndagen mot Jössefors IK i division 7. Matchens slutade med en storseger för VSK 2, som vann med hela 7-2.

Efter kvarten spelad kom det första målet. Det var genom Jonathan Berglund, som nickade in 1-0. I matchminut 37 kom nästa mål, 2-0 genom Gabriel Warg, och strax därefter 3-0 genom Adam Olsson minut 41. Resultatet i halvtid var alltså 3-0 till hemmalaget.

I inledningen av andra var de gästerna om körde på hårdast från start. Med matchklockan på 54 så reducerade man till 3-1, och 12 minuter senare kom även 3-2. Två täta varningar på gästerna störde dock deras fortsatta framgång, och hemmalaget kom in i matchen igen. Tobias Thörner prickade in både 4-2 och 5-2 inom loppet av tre minuter.

Med en minut kvar av ordinarie speltid orkade VSK 2 få in ytterligare två mål. 6-2 kom i minut 89 och 7-2 i minut 90. Målen gjordes av Ricky Rizk och Oscar Bertilsson. Matchen slutade med en härlig trepoängare till hemmalaget efter en riktig storvinst.

Värmlandsbro SK 2 spelar sin nästa match den 23 september, borta mot bottenlaget Borgviks IF - den enda lag som ligger efter VSK 2.

MATCHFAKTA

Värmlandsbro SK 2 - Jössefors IK (7-2)

15’ 1-0 Jonathan Berglund, nickmål

37’ 2-0 Gabriel Wargh

41’ 3-0 Adam Olsson

54’ 3-1 Philip Börjesson

66’ 3-2 Einar Friberg

77’ 4-2 Tobias Thörner

80’ 5-2 Tobias Thörner, nickmål

89’ 6-2 Ricky Rizk

90’ 7-2 Oscar Bertilsson

Artikeltaggar

FotbollJössefors IKSportVärmlandsbro SK

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.