Hoppa till huvudinnehållet

Trasigt fordon stör trafiken på väg 540

Publicerad:

Ett omhändertagande av ett fordon orsakar problem i trafiken i båda riktningarna på väg 540 mellan Södra Ny kyrka och Värmlandsbro, uppger Trafikverket.

Trafikverket bedömer att händelsen har stor påverkan på trafiken. Larmet om händelsen kom in klockan tio på förmiddagen på måndagen och enligt Trafikverkets prognos bedöms trafiken påverkas fram till klockan 15.00.

Uppdatering klockan 14:20: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter som vanligt.

Artikeltaggar

SäffleTrafikhändelser

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.