Hoppa till huvudinnehållet

Septembergolf på Valnäs

Publicerad:
Bland spelarna fanns Oscar Kristoffersen, Daniel Wangsten, Marita Johansson, Lovisa Johansson, Lars Dalman och Lars Henriksson som här laddade inför att slå ut på hål 15.
Bland spelarna fanns Oscar Kristoffersen, Daniel Wangsten, Marita Johansson, Lovisa Johansson, Lars Dalman och Lars Henriksson som här laddade inför att slå ut på hål 15. Foto: Claes Åkerblom

Billeruds Golfklubb prickade in en strålande höstdag när de på söndagen bjöd in till en av årets sista tävlingar. Närmare 150 spelare deltog i kampen om att vinna en Spanienresa.

Det var spelare från 28 olika golfklubbar som hade letat sig ut till Valnäs för 18 hål höstgolf. Trots en ganska blöt bana blev det många fina resultat. Tävlingen spelades som en tvåmannascramble. I kampen med alla gästspelare blev det två Billerudare som drog det längsta strået. Anders Sandh och Jörgen Karlsson gick in på 62,8 slag och hade därmed två slags marginal till gästspelarna Emil Gustavsson och Mike Off (64,4 slag). Även på bronsplats blev det långväga gäster, Anton Andersson och Martin Kristensson från Eda (64,5 slag). Ytterligare ett slag hade Håkan Edkvist och Mikael Olsson. På sina 65,5 slag blev de sexa och därmed näst bäst bland hemmaspelarna. Nu återstår tre tävlingar innan Billeruds GK kan summera ännu en tävlingssäsong.

Claes Åkerblom

Artikeltaggar

Billeruds GKBilleruds GolfklubbClaes ÅkerblomGolfValnäs

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.