Hoppa till huvudinnehållet

Marknadsrock med Svartgam

Publicerad:
På fredag spelar Svartgam på Sagasalongen.
På fredag spelar Svartgam på Sagasalongen. Foto: Pressfoto

Säfflebandet Svartgam bjuder in till marknadsrock på Sagasalongen. Fredagen, den 29 september, ställer sig bandet på scenen och på repertoaren finns som vanligt bandets egna låtar.

– Det ska bli riktigt kul att spela på Saga, förhoppningsvis inför helt fulla bänkrader, säger Patrik Otter, pianist och sångare i bandet.

Sommaren innehöll ett gäng lyckade spelningar för Svartgam. Julin’s BBQ i Karlstad har fått besök av gänget åtskilliga gånger. Bluesfesten i Åmål, den egna festivalen på Krokstad och Eds Countryfest i början av augusti fanns också i kalendern.

Spelsuget band

Nu har det gått ett par månader sedan senaste spelningen och det lär vara ett spelsuget band som möter publiken den här gången.

– Så är det absolut. Vi är i bra form och tillsammans med publiken hoppas vi kunna skapa en grym stämning inne på Saga.

Vid sidan av liveframträdanden kan man även se fram emot att ny musik snart kommer släppas från bandet. Två låtar är mixade och klara för lansering.

– Det var längesedan vi släppte nytt nu så det är på tiden. De nya låtarna kommer självklart finnas med på repertoaren på fredag, säger Patrik Otter.

Helkväll

Konserten på Sagasalongen görs som en del i en helkväll i America-musikens tecken. Efter spelningen kommer publiken ges möjlighet att fortsätta kvällen på Stenmagasinet där det blir mat och dryck, nattklubb och livemusik från Mattias ”Katten” Aronsson.

Artikeltaggar

KonserterMusikSäffleSångSpelningarSvartgam

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.