Hoppa till huvudinnehållet

Polisen fick sära på två män efter bråk med tillhygge

Publicerad:
Två män bråkade på Stortorget i Säffle.
Två män bråkade på Stortorget i Säffle. Foto: Johan Nilsson/TT

Under onsdagseftermiddag, vid femtiden, kallades polisen till Stortorget i Säffle. Ett bråk hade uppstått och två män behövdes säras på.

Det var två personer, en man i 65-årsåldern och en man i 50-årsåldern, som polisen behövde dela på. Männen hade varit oense om någonting och det slutade med ett bråk. Männen hade använt någon form av tillhygge, en träplanka eller liknande. Polisen gjorde därmed ett ingripande för att separera de båda männen.

Det har nu upprättats två anmälningar om misshandel - en från vardera håll.

Artikeltaggar

AnmälningarBrott, lag och rättMisshandelSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.