Hoppa till huvudinnehållet

Svanskog föll mot Klässbol

Publicerad:
Klässbol vann mot Svanskogs IF
Klässbol vann mot Svanskogs IF

Bortalaget Svanskog fick se sig besegrat av Klässbol i torsdagens match i division 6 Värmland västra herr i fotboll. 4-0 (2-0) slutade matchen.

– Sämsta insatsen för säsongen. Många borta och vi kommer helt fel in i matchen. Efter en bedrövlig första halvlek så gör vi en bättre andra och kämpar och sliter. Det bästa är att vi kan få revansch snabbt, kommenterade Svanskogs tränare Patric Rådberg.

Klässbols tränare Staffan Johansson tyckte till om matchen:

– Hemmamatch på konstgräset i Arvika och vi gör säsongens bästa prestation. Kul att vi äntligen kuggade i och fick till ett spel som jag väntat på hela säsongen. Vi är betydligt farligare än Svanskog i anfallsspelet, annars är det en spelmässigt en jämn match. Patrick de Andrade visar varför han leder skytteligan i div6 västra genom att göra våra 2 första mål och var ständigt på hugget. När Glenn Karlsson vallar in 3-0 med hjälp av en Svanskogspelare ger de mer eller mindre upp. Glenn fastställer också 4-0. En stor eloge till samtliga grabbar för en riktigt bra match.

Segern säkrades av Klässbols målskyttar, Felix Benzon och Patrick de Andrade, som gjorde två mål var.

Klässbol har en seger och fyra förluster och 10–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Svanskog har två vinster och tre förluster och 14–14 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Klässbol på åttonde plats i tabellen, och Svanskog är på sjunde plats.

I sista omgången har Svanskog Slottsbron hemma på Svanevallen, söndag 1 oktober 11.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollKlässbols SKLingonvallenSvanskogs IF

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.