Hoppa till huvudinnehållet

Mannen bakom kaoset på McDonalds häktas

Publicerad:
Mannen gick bärsärkagång på McDonalds - nu häktas han.
Mannen gick bärsärkagång på McDonalds - nu häktas han. Foto: Johan Nilsson/TT

Vid 22-tiden förra söndagen kom en märkbart påverkad man i 30-årsåldern in på McDonald´s i Säffle och gick bärsärkagång. Han slogs och kastade inredning. Nu är mannen häktad.

Mannen greps under natten mot måndag av polis i Karlstad efter att ha hotat en busschaufför. Han ska även innan han greps av Karlstadspolisen gått bärsärkagång mot McDonalds i Säffle på söndagskvällen. Där hotade han bland annat personalen. En anställd ska även ha anmält misshandel efter att ha blivit slagen. Tidigare under kvällen härjade mannen på en annan restaurang i Karlstad.

Mannen, som är från Säffle, är nu på sannolika skäl misstänkt för flera saker. Skadegörelse och hot mot tjänsteman efter att han härjat på busstationen i Karlstad. Han är också misstänkt för olaga hot, skadegörelse och misshandel för händelserna som ska ha utspelat sig på McDonalds i Säffle.

Mannen vidgår att han haft sönder egendom på de två platser som de två fallen av skadegörelse avser, men har förnekar samtliga brott.

Åtal ska väckas vid tingsrätten senast den 10 oktober.

Efter kaoset på McDonald’s: ”Vi är bedrövade”Besökare kastade ketchup och slog personal: ”Det var katastrof”

Artikeltaggar

Brott, lag och rättHotMcDonaldsMisshandelOlaga hotSäffleSkadegörelse

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.