Hoppa till huvudinnehållet

50 kvadratmeter stort hus i Åmål köpt för 480 000 kronor

Publicerad:

Fastigheten på Gunrabol 210 i Åmål har fått nya ägare.

Köpare är Erik Christian Dahlberg, 21, och Johanna Karin Gabriella Karlsson, 44, boende på Steckseniigatan i Åmål och säljare är Hans Lennart Sjöholm. Köpet blev klart i augusti 2023 och priset blev 480 000 kronor. Huset har en boyta på 50 kvadratmeter.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes i våras ett annat hus, på Larsbol 402. Där landade priset på 625 000 kronor för det 56 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

ÅmålÅmåls kommunBostad och byggenFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.