Hoppa till huvudinnehållet

Viken segrade mot Högsäter på bortaplan

Publicerad:
Högsäters GF förlorade mot IF Viken
Högsäters GF förlorade mot IF Viken

Viken vann söndagens match borta mot Högsäter i division 4 Bohuslän/Dalsland herr i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 2-0.

Högsäters tränare Simon Hermansson om matchen:

– Vi ligger helt rätt i positioner och tillåter Viken hålla i bollen. Dom skapar inte speciellt mycket och vi släpper in 1-0 i en situation där vi inte delar domarens beslut angående att det inte var offside. Men men vi skapar några halvchanser men Viken vinner helt rättvist. Vi får gratulera dem till seriesegern och sikta på nästa match och nästa säsong.

Det innebär 13:e matchen i rad utan förlust för Viken.

Matchen förblev jämn målmässigt till Viken tog ledningen i 27:e minuten, genom Emil Eldh. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Simon Schullström Jansson träff och ökade ledningen för Viken. 0-2-målet blev matchens sista.

Med en omgång kvar är Högsäter på femte plats i tabellen, medan Viken leder serien.

Motståndare i sista omgången för Viken är Grohed. Lagen möts lördag 7 oktober 13.00 på Rösvallen.

Artikeltaggar

Division 4 Bohuslän/DalslandFotbollGenevi IPHögsäters GFIF Viken

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.