Hoppa till huvudinnehållet

Fotbollsglädje i bollhallen – parafotbollslaget spelar match

Publicerad:
Sofia, Anton, Christel, Tord, Ida, Krister, Fredrik och Mattias. Nedre raden: Mehdi, Ulf, Emil, Daniel och Sebastian. Eddie var med och spelade men saknas på bilden.
Sofia, Anton, Christel, Tord, Ida, Krister, Fredrik och Mattias. Nedre raden: Mehdi, Ulf, Emil, Daniel och Sebastian. Eddie var med och spelade men saknas på bilden. Foto: Privat

På lördagen var det full fart i bollhallen. Säffles parafotbollslag spelade matcher mot Karlstad som kom på besök med två lag. Fyra matcher spelades under dagen och det var full fart från start.

  • Foto: Privat
  • Foto: Privat
  • Foto: Privat

Säffle har flera nya spelare som gjorde sina första matcher i laget och de gjorde det fantastiskt bra med hjälp av de mer rutinerade spelarna som har gjort några matcher innan. Det var stor glädje på planen och flera mål gjordes och fantastiska målvaktsräddningar fick vi också se.

Alla matcherna var jämna och det var väldigt spännande! Säfflelaget fick både vinna, spela oavgjort och förlora under dagen, precis om det ska vara när jämna lag möts. Det allra mest rafflande var nog i sista matchen när Säffle låg under med 3-4 och Eddie dundrade in ett långskott i krysset i matchens allra sista sekund. Då bröt jublet loss ordentligt!

Alla spelare gjorde kanonprestationer, oavsett om man hejade på laget vid sidan om eller var ute på planen. Alla är lika viktiga och peppar varandra på ett fint sätt. Under hösten har det kommit flera nya spelare.

Artikeltaggar

FotbollMotion och hälsaSäffleTräning

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.