Hoppa till huvudinnehållet

Svängig och skön musik utlovas – Kompisarna till Medis

Publicerad:
Kompisarna, Markus Sirén, Magnus Liljevist, Martin Löfgren, Patrik Otter och Jörgen Nordmarker bjuder med sin höga energi och spelglädje på en kväll som går hem hos de flesta. Därtill har gruppen förstärkts med blåsarna Thomas Olsson, trumpet samt Björn Vintfjärd och Håkan Karlsson, saxofoner.
Kompisarna, Markus Sirén, Magnus Liljevist, Martin Löfgren, Patrik Otter och Jörgen Nordmarker bjuder med sin höga energi och spelglädje på en kväll som går hem hos de flesta. Därtill har gruppen förstärkts med blåsarna Thomas Olsson, trumpet samt Björn Vintfjärd och Håkan Karlsson, saxofoner.

Kompisarna, det glada partygänget från Säffle, har på senare år allt oftare börjat dyka upp på scenen hos Visklubb -67.

På torsdag är det dags igen och då har kvintetten Jörgen Nordmarker, Patrik Otter, Martin Löfgren, Magnus Liljeqvist och Markus Sirén fått förstärkning av blåsartrion Thomas Olsson, trumpet, samt Björn Vintfjärd och Håkan Karlsson på saxofoner.

Det är med andra ord bäddat för en ny, härlig kväll i Medborgarhusets rotunda med svängig och skön musik. Kompisarna kommer att bara sjunga på svenska, det ska till och med bli en Elvislåt i svensk översättning.

Stort intresse

Med tanke på tidigare gästspel så kommer ålderssnittet på publiken att sjunka en hel del. Kompisarna har ju sin stora målgrupp bland 70-talisterna, som nu blandas med visklubbens ordinarie publik av lite äldre årgång.

Arrangören uppger att förhandsintresset är lovande, lite drygt 100 biljetter har hittat köpare, och det kan bli lapp på luckan på torsdag.

ANDERS FALK

Artikeltaggar

Jörgen NordmarkerMagnus LiljeqvistMedborgarhusetMusikSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.