Hoppa till huvudinnehållet

Flera misstänkta efter lägenhetsinbrott i Säffle

Publicerad:
Genrebild. Förra helgen var det inbrott i en lägenhet i Säffle.
Genrebild. Förra helgen var det inbrott i en lägenhet i Säffle. Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

Flera ungdomar misstänks ligga bakom förra helgens inbrott mot en lägenhet i Säffle, där två stulna mopeder påträffades inne i lägenheten och datorer försvann från lägenheten.

Det var sent på lördagskvällen som räddningstjänst larmades till platsen efter att boende känt bensindoft i trapphuset. När räddningstjänsten kom till platsen upptäckte de att det varit inbrott och kallade på polis.

Två ungdomar flydde samtidigt från platsen, men de identifierades senare. Efter förhör och fortsatt utredningsarbete har polisen kunnat identifiera ytterligare ett par ungdomar som misstänks vara inblandade i händelse. Samtliga är under 18 år.

Vid inbrottet stals två laptops och ett tv-spel.

Utöver stöld genom inbrott är ungdomarna även misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättInbrottSäffleStölderTillgrepp av fortskaffningsmedel

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.