Hoppa till huvudinnehållet

Två gripna för misstänkt narkotikabrott

Publicerad:
Genrebild.
Genrebild. Foto: Johan Nilsson/TT

Två män är misstänkta för narkotikabrott efter en livlig fest på Karlstadvägen i Säffle på fredagskvällen.

Polisen larmades till festen, efter att den blivit högljudd. När de knackade på hittade de en bricka med narkotika som stod framme på ett bord. Polisen kunde snart gripa två män, som nu är misstänkta för ringa narkotikabrott, både bruk och innehav.

De två männen är i 25- respektive 35-årsåldern.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättNarkotikaNarkotikabrottSäffle

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.