Hoppa till huvudinnehållet

Nu får det vara nog!

Publicerad:
Signaturen Jobbar i mörkret uppger att det inte går att korta så många besök till fem minuter. Arkivbild.
Signaturen Jobbar i mörkret uppger att det inte går att korta så många besök till fem minuter. Arkivbild. Foto: Marina Johansson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Hur länge ska ni sitta och säga samma sak: Jag ser i mitt system...Men ge er nångång! Ni måste ju förstå att detta inte funkar!

Vi har lämnat in en tidsredovisning för larmbilen i city och där ser vi två timmar och 24 minuter som vi inte har?? Den tiden det tar för oss att ta oss från bilen, till port och springa i trapphus. Över TVÅ TIMMAR! Hur tror ni att ni kan dra ner nästan alla besök till fem minuter så det går in fler besök när vi saknar över två timmar? Saker vi gör som ni säger att ni inte ser. Vi har visat er det nu så ni kan inte säga samma fras längre. Det är inte personalen som inte gör som ni vill, det är ju ni som ger oss för lite tid! Ge oss den tiden i luft mellan besök så ska ni se att systemet kommer protestera. För den tiden får inte plats... Lägg in rätt restid också för vi kan inte teleportera oss.

Vi har nyckelfri hemtjänst. Vi lägger alltid till alla larm. Vi måste ju låsa upp dörren?

Men de försvinner sen av nån konstig anledning för systemet registrerar inte...Sluta skyll på oss, följ med ut istället och se hur verkligheten fungerar.

Det enda vi kom fram till på vårt två timmars APT var att vi några stycken ska ha en dialog om detta. När ska vi ha det? Hur många fler uteblivna besök ska det vara innan det är dags för det mötet?

Jobbar i mörker

Artikeltaggar

HemtjänstVård och omsorg