Hoppa till huvudinnehållet

Vänliga veckan närmar sig – dags att utse årets Superhygglo

Publicerad:
Reporter Nathalie Forsström
Nathalie Forsström
nathalie.forsstrom@saffletidningen.se
Linda Spångberg blev Säffles Superhygglo 2023. Arkivbild.
Linda Spångberg blev Säffles Superhygglo 2023. Arkivbild. Foto: Marina Johansson

I samband med Vänliga veckan nästa vecka delar Säffle-Tidningen ut utmärkelsen Säffles Superhygglo 2024. Nu vill vi ha din hjälp med nomineringar.

Förra året delades utmärkelsen Säffles Superhygglo 2023 ut till Linda Spångberg. Motiveringen löd: ”Jag vet vem som är Säffles Superhygglo. Det är Linda Spångberg som jobbar på Tveta friskola. Hon är alltid på bra humör, har alltid ett glatt ord till övers till den hon möter, skulle aldrig prata illa om någon och är världens mest omtänksamma människa. Jag är sååå glad att ha henne som vän och kollega! Barnen på skolan älskar henne och man blir själv på bra humör när hon dyker upp. Även hon har det tufft ibland, men hon klagar inte utan är lika go och glad som vanligt. Tänk om alla människor vore som Linda, då skulle det inte finnas några konflikter i världen. Linda är helt klart Säffles Superhygglo!”

Nu är det dags igen. Nästa vecka kommer Säffles Superhygglo 2024 att presenteras. Vem tycker du förtjänar utmärkelsen? Skicka in ditt förslag med motivering till redaktion@saffletidningen.se senast fredagen den 9 februari klockan 15.

Artikeltaggar

MänskligtNomineringarNöje/KulturSäffleSäffle-TidningenUtmärkelser

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.