Hoppa till huvudinnehållet

Kommunens skötsel av fastigheter

Publicerad:
Hela golvet och delar av innerväggarna har tagits bort ur restaurangen efter vattenskadan. Arkivbild.
Hela golvet och delar av innerväggarna har tagits bort ur restaurangen efter vattenskadan. Arkivbild. Foto: Claes Österman

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Tidigare i vinter så sände Säffle kommun ut sms till fastighetsägare i Säffle kommun om att man skulle se över vattenledningar och så vidare i samband med kalla utetemperaturen (vilket jag också har gjort).

Blir dock väldigt förvånad när jag öppnade tidningen imorse och såg att fyren vid Duse blivit mer eller mindre förstörd på grund av en vattenläcka kopplad till väderleken. Vad har kommunen egentligen för några rutiner kring sin egen tillsyn på fastigheter? Rör sig ändå om skattepengar som bekostar reparationerna.

Mvh Björn

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastigheterOlyckor och katastroferSäffleVattenläckor