Hoppa till huvudinnehållet

Musikaliskt knytkalas med Göran Samuelsson och Bengt Berg

Publicerad:
Göran Samuelsson och Bengt Berg kommer till Medborgarhuset i Säffle fredagen den 16 februari.
Göran Samuelsson och Bengt Berg kommer till Medborgarhuset i Säffle fredagen den 16 februari. Foto: Privat

Efter succén med Kompisarna för ett par veckor sedan fortsätter visklubben närmast vårprogrammet med ”En kväll i februari” – ett musikaliskt/poetiskt knytkalas på fredag den 16 februari i Medborgarhusets rotunda.

Det är de två värmländska kulturprofilerna, musikern och låtskrivaren Göran Samuelsson samt författaren och berättaren Bengt Berg som åter slagit sina påsar ihop.

Det har de gjort tidigare med stor framgång och växelspelet mellan de båda öppnar upp för att kvällen får många nyanser och infallsvinklar. Målsättningen är att skapa lite ljus i den mörka tid som vi upplever just nu inför vårens stundande ankomst.

Sång och spel, dikter, glädje och eftertanke samt en och annan skröna utlovas. Kort sagt, det blir en kväll med många skratt men också med en allvarligare klangbotten.

Anders Falk

Artikeltaggar

Anders FalkFörfattareGöran SamuelssonLåtskrivandeMedborgarhusetMusikSångSäffleVisklubb -67

Så här jobbar Säffle-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.