Hoppa till huvudinnehållet

Kantrad båt?

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Man kan undra vad som det pratas om på SÄBO:s styrelsemöte 18 januari. Det verkar inte som man lyfte frågan om den rådande kylan som vi råkat ut för.

Är det bara nya projekt som är mer intressanta? Det verkar som SÄBO är på väg IGEN att glömma det vi har och satsa på nytt både eget och förvaltat. För att sedan riva det som glömts bort. Vad behövs det för kompetens för att sitta med på dessa styrelsemöten? Har ingen i styrelsen till exempel en sommarstuga? Har man en sommarbostad så vet man att vattnet ska stängas av. Att säga att det inte är så mycket tillsyn på vintern är konstigt. Är det inte då det behövs? Nu får majoriteten ta sig en funderare hur SÄBO ska skötas stort och smått så inte NI lyckas kantra denna båt också.

S forever

Artikeltaggar

BåtarEkonomiStyrelserTrafik